Wij vinden een goede samenwerking met ouders en een wederzijds vertrouwen van zeer groot belang voor de ontwikkeling van kinderen. We zorgen dan ook voor verschillende manieren van contact en hebben diverse activiteiten voor ouders georganiseerd.

Er zijn bijeenkomsten waarin informatie gegeven wordt over algemene schoolse zaken en over vorderingen van individuele leerlingen.

Er zijn activiteiten in het ouderlokaal voor ouders zoals de taallessen, inloopmiddag, opvoedcursussen en feestelijke bijeenkomsten. 

Het Verteltasproject vindt op onze school plaats. Ouders maken daarbij onderleiding van een deskundige allerlei spelletjes die passen bij een bepaald prentenboek om zo nog meer uit het prentenboek te kunnen halen. Dit zorgt ervoor dat de betrokken ouders zelf veel leren over het gebruik van een prentenboek en ondersteunt hen bij de opvoeding van hun kind.

 

  

Ouderinitiatief
De Narcis-Querido wil graag een buurtschool zijn voor alle kinderen uit de buurt. Wij vinden een gemengde school zijn waar alle kinderen in de buurt met plezier naartoe gaan om samen te leren erg belanrijk. Graag komen wij in contact met ouders die meer willen weten over onze school en andere ouders met jonge kinderen die ook overwegen hun kind in te schrijven op de Narcis-Querido willen leren kennen. Indien u ons uw contactgegevens doogeeft, kunnen wij u uitnodigen voor informatieavonden over onze gemengde school in wording en kunt u zich wellicht aansluiten bij het ouderinitiatief van onze school.


U kunt ons altijd mailen voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.